Veelgestelde vragen

Begin 2021 kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown. Naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen. Op 8 maart maakte de band tijdens een persconferentie bekend dat ze voor het eerst voor publiek gaan optreden.  

The Streamers is een initiatief vanuit de artiesten zelf, evenementen organisatoren Tribe Company en Modestus. ING Nederland, Amstel Bier en Qmusic zijn vanaf de oprichting nauw betrokken bij de band en zullen als partners de komende periode diverse acties opzetten. 

Wees gewaarschuwd: Er zal in 2022 geen kerstspecial plaatsvinden van The Streamers. Pas op voor oplichters, fake accounts en nep-evenementen!

The Streamers staan op vrijdag 20 oktober, zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober 2023 in GelreDome.

Op vrijdag en zaterdag start de show om 20:00 uur, de deuren zullen om 18:00 uur opengaan. Op zondag start de show om 16:00 uur. De deuren zullen die dag om 14:00 uur opengaan.   

The Streamers zullen in volledige bezetting optreden in het GelreDome: Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick Schilder, Simon Keizer, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en manager Frank Lammers.

Er zullen zeker gast Streamers worden uitgenodigd, wie dat zijn maakt de band op een later moment bekend. 
Bezoekers kunnen bij The Streamers in het GelreDome vergelijkbare optredens verwachten als tijdens de voorgaande livestreams en de editie in het Olympisch Stadion. De band zal met elkaar een avondvullend programma verzorgen. Voor een sfeerimpressie van de shows tijdens de ‘Holland Tour’ kun je kijken op het YouTube kanaal van The Streamers

Tickets bestellen doe je via www.thestreamers.nl. 

Veld – € 82,50 incl. Service fee en btw 
Golden Cirlce – € 97,50 incl. Service fee en btw 
Golden seats – € 97,50 incl. Service fee en btw 
Rang 1 – € 80,- incl. Service fee en btw 
Rang 2 – € 70,- incl. Service fee en btw 
Rang 3 – € 50,- incl. Service fee en btw 
VIP – € 245,- excl. Service fee en incl. Btw 
Mindervalide – € 82,50 incl. Service fee en btw 

Klik hier voor groepsaanvragen vanaf 20 tickets 

Dat klopt, de tickets voor The Streamers in het GelreDome worden ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement uitgestuurd via e-mail.

Je kunt een nieuwe bestelbevestiging aanvragen via deze link.

Dit is helaas nog niet zeker, zodra dit bekend is wordt het op de website gecommuniceerd. Houd deze dus goed in de gaten.
Helaas is het niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen. Gelukkig zijn er genoeg eet- en drinkmogelijkheden in het GelreDome.

Het GelreDome heeft een aantal huisregels waar elke bezoeker zich aan dient te houden. Klik hier voor de huisregels.

Alleen tassen die niet groter zijn dan A4 formaat zijn toegestaan.

Bekijk hier de 360° tour en de plattengrond van het GelreDome

De deuren van het GelreDome zullen op vrijdag en zaterdag om 18:00 uur worden geopend. Op zondag gaan de deuren om 14:00 uur open.

Komend vanuit de richting Utrecht (A12): 
Je neemt de afslag Arnhem/Zutphen/Velp/Westervoort (afrit 27). Lees verder bij vanaf ‘Vanaf knooppunt Velperbroek’. 

Komend vanuit de richting Doetinchem (A12): 
Je neemt de afslag Arnhem/Nijmegen/Zutphen/Velp. Je komt uit op knooppunt Velperbroek. Lees verder bij vanaf ‘Vanaf knooppunt Velperbroek’. 

Komend vanuit de richting Zwolle/ Apeldoorn (A50): 
Je neemt de afslag Doetinchem/Oberhausen (A12). Vervolgens neem je de afslag Arnhem/Zutphen/Velp/Westervoort (afrit 27). Je komt uit op knooppunt Velperbroek. Lees verder bij vanaf ‘Vanaf knooppunt Velperbroek’.  
 
Vanaf knooppunt Velperbroek: 
Je verlaat het plein via de afslag Arnhem/Nijmegen N325. Je rijdt alsmaar rechtdoor waarbij je enkele kruisingen oversteekt, totdat je GelreDome aan je linkerhand ziet liggen. Ter hoogte van GelreDome draai je linksaf het terrein op.  

Komend vanuit de richting Nijmegen/Den Bosch/Rotterdam (A325): 
Je rijdt vanuit de richting Nijmegen op de A325 richting Arnhem. Vlak voor Arnhem ga je op het eerste kruispunt naar links richting Arnhem-Centrum/Elden. Ter hoogte van GelreDome draai je linksaf het terrein op. Je kunt parkeren op de secties Arnhem of Madrid.  

Komend vanuit Arnhem-Oosterbeek-Ede: 
Vanuit het centrum van Arnhem ga je over de Nelson Mandela-brug richting Nijmegen. Over de brug ga je bij de verkeerslichten linksaf. Na een paar honderd meter draai je rechtsaf het terrein van GelreDome op. Kom je over de John Frostbrug, dan neem je afslag GelreDome naar rechts. Na een paar honderd meter draai je linksaf het terrein van GelreDome op. Je kunt parkeren op de secties Arnhem of Madrid. 

Als je met het openbaar vervoer reist, neem je allereerst de trein naar Arnhem Centraal Station.

Vanaf 15:00 uur rijden er pendelbussen van en naar CS Arnhem. Voor deze tijd kan je reizen met het OV. 

Op het stadsbusperron vertrekken bussen naar (Transferium) GelreDome. Dit zijn o.a. lijn 7 Rijkerswoerd en lijn 331 richting Nijmegen. De reistijd is ca. 5 minuten. Je kunt uitstappen bij de halte Transferium GelreDome aan de Batavierenweg. Aan de overkant van de weg zie je het GelreDome liggen. 

Op de hoeken van het stadion, nabij de entree, bevinden zich fietsenstallingen. Deze fietsenstallingen zijn onbewaakt en er worden geen kosten gerekend.

Alle tickets worden zo’n twee weken voor het evenement verstuurd. Op jouw ticket staat aangegeven bij welke ingang je naar binnen moet. 

The Streamers is toegankelijk voor alle leeftijden. Wanneer je onder de 16 jaar bent, is een volwassen begeleider van 18 jaar of ouder verplicht.

Dit is niet mogelijk. Alle tickets kunnen maar een keer gescand worden. 

Het is verboden te roken in GelreDome. Ook het gebruik van E-smokers is niet toegestaan.

Medicijnen mogen alleen mee naar binnen met een doktersverklaring.
Dit wordt op dit moment nog uitgezocht. Zodra we hier meer informatie over hebben, wordt het op de website gecommuniceerd. Houd deze dus in de gaten.

Ja, je kan kolven bij GelreDome. Er is een kolfruimte bij de EHBO. Ook kan je altijd een steward aanspreken. Diegene zal je begeleiden naar de EHBO ruimte. 

Voor persaanvragen kun je een email met het verzoek sturen naar [email protected]. 

Staat je vraag er niet tussen? Voor vragen met betrekking tot je tickets en bestellingen kun je contact opnemen met Paylogic via deze pagina. Daarnaast kun je contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Klachten dienen binnen veertien dagen na het evenement te worden gemeld. Klachten na deze termijn worden niet in behandeling genomen.

Contact