Veelgestelde vragen

The Streamers

The Streamers is een initiatief vanuit een aantal Nederlandse artiesten, die tijdens de lockdown periode samen een nieuwe band zijn gestart. Naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen. Vorig jaar vond het eerste liveoptreden van The Streamers plaats in Amsterdam, waar de band drie keer het Olympisch Stadion uitverkocht. In oktober 2023 waren er drie concerten in GelreDome, op 18 en 19 oktober 2024 keren The Streamers terug naar Arnhem.

Begin 2021 kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown.

 

The Streamers is een initiatief vanuit de artiesten zelf, evenementen organisatoren Tribe Company en Modestus. ING Nederland, Nationale Postcode Loterij en Qmusic zijn nauw betrokken bij de band en zullen als partners de komende periode diverse acties opzetten.  

2024

The Streamers geven volgend jaar een nieuw concert in GelreDome. De grootste band van Nederland keert op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024 terug naar Arnhem.

De kaartverkoop voor de nieuwe show van The Streamers in 2024 is gestart via tickets.thestreamers.nl. Via deze website is het mogelijk om naar de reguliere ticketshop van Paylogic te gaan, een groepsaanvraag te doen of VIP arrangementen te bestellen.

Het concert in 2024 vindt opnieuw plaats in GelreDome in Arnhem. Meer informatie over deze locatie vind je op deze pagina onder ‘GelreDome’.

Op 18 & 19 oktober 2024 staan in ieder geval Guus Meeuwis, Frank Lammers, Emma Heesters, Diggy Dex, Claude, Paul de Leeuw, Nick Schilder, Typhoon, Rolf Sanchez, Thomas Acda, VanVelzen, Paul de Munnik, Simon Keizer, Zoë Tauran, Snelle, Danny Vera, Miss Montreal en Flemming in GelreDome.

De concerten van The Streamers zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Wanneer je onder de 16 jaar bent, is een volwassen begeleider van 18 jaar of ouder verplicht.  

We hanteren verschillende ticketprijzen. De ticketprijzen in 2024 zijn:

 

Rang 3 | € 50,- 
Rang 2 | € 70,- 
Rang 1 | € 80,- 
Veld | € 82,50
Mindervalide | € 82,50
Golden Seats | € 97,50 
Golden Circle | € 97,50 
VIP | € 225,- 

Kom je met meer dan 20 personen? Dan kun je het beste een groepsaanvraag doen.  

 

We nemen alle groepsaanvragen in behandeling en zullen ze goedkeuren op volgorde van aanvraag en op basis van de beschikbaarheid. Als je meer dan één groepsaanvraag indient dan zal er maar één aanvraag worden gehonoreerd om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om kaarten te bemachtigen. Je kunt geen voorkeur uitspreken welke aanvraag wordt gehonoreerd dit gebeurt op volgorde van aanvraag en beschikbaarheid. 

 

Je kunt in een groepsaanvraag zowel zit- als staanplaatsen aanvragen in dezelfde aanvraag. 

 

Als de aanvraag goedgekeurd wordt ontvang je een bevestigingsmail. Binnen 10 dagen kun je de aanvraag nog aanpassen. Dus dit houdt in dat je hem mag verhogen (mits er nog kaarten zijn) en verlagen maar niet minder dan 20 kaarten.   

Voor The Streamers is in 2024 een VIP arrangement beschikbaar voor € 225,- excl. BTW per persoon.
Hierbij zit inbegrepen:  

 

 • Speciale aanrijroute en parkeerprocedure  
 • Parkeerkaart (1 parkeerkaart per 2 personen) 
 • Toegang via VIP entree 
 • Gereserveerde garderobe. Er zijn ook kluisjes beschikbaar 
 • Toegang tot de VIP Lounge 
 • Voortreffelijk culinair buffet 
 • Drankjes vóór, tijdens en na de show
 • Zitplaatsen met goed zicht op het podium 
 • Spectaculaire show vol optredens van de beste gelegenheidsband van Nederland
 • Hostessbegeleiding en beveiliging
 • Een exclusieve afterparty tot 1 uur na de show

  

Ben je met een grote groep, dan denken we graag mee op het gebied van hotelovernachtingen en arrangementen op maat. Meer informatie, vragen of aanvullende wensen? Neem contact op via [email protected].

Zoals elk jaar zijn er weer mindervalide tickets beschikbaar. Deze tickets worden per twee tickets verkocht. Je koopt met een MIVA ticket een plekje op het rolstoeldeck en een plek voor een begeleider. Je bent verplicht om als rolstoelgebruiker met een begeleider te komen in verband met je eigen veiligheid. Hierin kunnen géén uitzonderingen worden gemaakt.

Bij het plaatsen van een boeking is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze wordt automatisch aangeboden in de tweede stap van het betaalproces. De premie is op basis van de boekingswaarde. 

Om zwarthandel tegen te gaan werken we voor de concerten van The Streamers 2024 met Mobile Ticket Only. Via de knop in jouw bevestigingsmail kun je jouw order inzien en beheren. Uiterlijk 48 uur voor het evenement worden hier jouw QR-code(s) beschikbaar gemaakt. Deze QR-code(s) zijn jouw toegangsbewijs tot het GelreDome. Heb je geen aankoopbevestiging ontvangen of deze per ongelijk verwijderd? Check voor de zekerheid je spambox voor een e-mail PayLogic.  

 

Je kan de aankoopbevestiging hier opnieuw aanvragen.  

Om zwarthandel tegen te gaan werken we voor de concerten van The Streamers 2024 met Mobile Ticket Only. Via de knop in jouw bevestigingsmail kun je jouw order inzien en beheren. Uiterlijk 48 uur voor het evenement worden hier jouw QR-code(s) beschikbaar gemaakt. Deze QR-code(s) zijn jouw toegangsbewijs tot het GelreDome. Wil je jouw tickets eerder doorverkopen? Dit kan via ons resale platform, het officiele kanaal om je tickets door te verkopen. Het resale platform wordt in de loop van 2024 opengezet voor doorverkoop van de tickets. Houdt onze infopagina in de gaten voor het laatste nieuws over dit platform.

Om zwarthandel tegen te gaan werken we voor de concerten van The Streamers 2024 met Mobile Ticket Only. Via de knop in jouw bevestigingsmail kun je jouw order inzien en beheren. Uiterlijk 48 uur voor het evenement worden hier jouw QR-codes beschikbaar gemaakt. Deze QR-codes zijn jouw toegangsbewijs tot het GelreDome. Wil je jouw tickets eerder doorverkopen? Dit kan via ons resale platform, het officiele kanaal om je tickets door te verkopen. Het resale platform wordt in de loop van 2024 opengezet voor doorverkoop van de tickets. Houdt onze infopagina in de gaten voor het laatste nieuws over dit platform.

Kaarten voor The Streamers zijn enkel via de website van The Streamers te koop, in samenwerking met ticketingpartner Paylogic. We raden je aan om geen tickets te kopen via derden zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Ticketsnederland, Facebook, Marktplaats, etc. Het doorverkopen van kaarten zal op een later moment mogelijk zijn via het officiele Resale platform van Paylogic. Houdt onze infopagina in de gaten voor het laatste nieuws over dit platform

 

De organisatie van The Streamers is niet aansprakelijk voor fraude en oplichting en biedt geen garantie op de geldigheid van de tickets via derden. 

Optreden

De concerten van The Streamers vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024.

 

 

De concerten van The Streamers vinden plaats in het GelreDome in Arnhem. Meer informatie over deze locatie vind je hier op hun website of verder op deze pagina onder GelreDome.

18:00 uur – Deuren open regulier
19:45 uur – Start concert
± 22:45 uur – Einde show


Let op: de show is nog volop in ontwikkeling. We kunnen op dit moment nog geen exacte begin- en eindtijd garanderen.

Er is geen dresscode tijdens de concerten van The Streamers.

De concerten van The Streamers zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Wanneer je onder de 16 jaar bent, is een volwassen begeleider van 18 jaar of ouder verplicht.  

Het concert in het GelreDome zal niet als livestream worden aangeboden. The Streamers willen zich volledig focussen op het publiek in de zaal, iets wat lastig te combineren blijkt als je ook je ook de mensen thuis voldoende aandacht wil geven. Voor deze editie kiezen we dus enkel voor de live ervaring.

GelreDome werkt met betaalpassen. De betaalpassen zijn op locatie aan te schaffen. Op verschillende plekken in het GelreDome zijn opwaardeerposities te vinden. Meer informatie over de betaalpassen vind je hier via de GelreDome Wallet 

Je dient je betaalpas na aankoop te registreren voordat je deze kunt opwaarderen. Achteraf is het mogelijk om het resterende saldo terug te storten op je eigen rekening.

 

Als je in het GelreDome merchandise wilt kopen dan kun je hier betalen met pin.

Gehoorbescherming
Ja, het is toegestaan om gehoorbescherming mee te nemen. Hier zijn we zelfs groot voorstander van!


(E-)Sigaretten

Het is verboden te roken in GelreDome. Ook het gebruik van E-smokers is niet toegestaan.


Powerbank

Ja, het meenemen van een powerbank is toegestaan. Er zijn geen oplaadpunten voor apparaten aanwezig.  


Rugzakken & Tassen

Het is toegestaan om schoudertasjes e.d. mee te nemen naar The Streamers. Ook is het toegestaan om een rugzak mee te nemen. Houd er rekening mee dat deze niet groter mag zijn dan 44 cm (hoogte) x 30 cm (breedt) x 22 cm (diepte). Let wel: bij binnenkomst wordt je tas gecontroleerd door de beveiligingsmedewerkers.  


Foto- & videocamera’s

Nee, het is niet toegestaan om professionele foto-, film- en opname- apparatuur mee te nemen naar het concert. Ook is het niet toegestaan om een selfiestick mee te nemen. Het is wel toegestaan om telefoons met camera en funcamera’s (kleine digitale camera zonder verwisselbare- of telelens) mee te nemen.

Let op: het commercieel inzetten van video- en/of fotomateriaal is niet toegestaan. 


(Water)flesjes

Nee, het meenemen van (lege) waterflesjes is niet toegestaan. Er zijn barren aanwezig waar je water en andere dranken kunt bestellen. 


Eten & drinken

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar het evenement. Er zijn eet- en drinkgelegenheden aanwezig in GelreDome.

Heb je een allergie of dieetwens? Vraag bij de foodstands naar de mogelijkheden.

Is jouw allergie of dieetwens heel specifiek? Alleen met een medische verklaring van je huisarts kunnen wij uitzonderingen evalueren. Stuur ons in dat geval een e-mail via [email protected]

Ben je iets verloren tijdens het concert van The Streamers? GelreDome plaatst al hun gevonden voorwerpen online via iLost.


Staat jouw verloren voorwerp ertussen? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Door het beantwoorden van een paar vragen kunnen ze controleren of een voorwerp écht van jou is. 
Daarna kan je ervoor kiezen je gevonden voorwerp op te halen of thuis te laten bezorgen.


Klik op
“iLost” voor alle gevonden voorwerpen.  

Er zijn algemene voorwaarden en huisregels van toepassing. 

 

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden van The Streamers
 • Klik hier voor de huisregels van The Streamers
 • Klik hier voor de algemene voorwaarden van GelreDome
 • Klik hier voor de huisregels van GelreDome

Tickets

De kaartverkoop voor het concert op 18 & 19 oktober 2024 is begonnen via tickets.thestreamers.nl.

We hanteren verschillende ticketprijzen. De ticketprijzen voor GelreDome 2024 zijn:

 

 • Rang 3 | € 50,-
 • Rang 2 | € 70,-
 • Rang 1 | € 80,-
 • Veld | € 82,50
 • Mindervalide | € 82,50
 • Golden Seats | € 97,50
 • Golden Circle | € 97,50
 • VIP | € 225,-  

Zin om onze VIP gast te zijn bij The Streamers in GelreDome? Dat kan, want er zijn te gekke arrangementen beschikbaar.


Het VIP-arrangement bestaat uit:

 • Parkeerkaart voor de beste plekken voor het stadion (1 per 2 personen)  
 • Ontvangst door onze hostessen via de speciale VIP-entree 
 • Een gereserveerde plek in de bewaakte garderobe 
 • Toegang tot The Streamers VIP lounge 
 • Diner voor de show, geserveerd vanaf diverse food stations uit de Aziatische en Mediterrane keuken en inclusief verschillende zoete desserts 
 • Drankjes vóór, tijdens en na show (bier, fris, wijn, koffie, thee) 
 • Extra comfortabele zitplaatsen met goed zicht op het podium  
 • Spectaculaire show vol optredens van de beste gelegenheidsband van Nederland 
 • Sluit de avond af met een spetterende afterparty tot 1 uur na de show, inclusief drankjes en dj 

 

Let op: vanuit de VIP lounge en bijbehorende zitplaatsen is het niet mogelijk om op het veld te komen.

 

Tijden VIP-arrangement:

 • Deuren open – 17:00 uur 
 • Start show – 19:45 uur 
 • Einde show – 22:45 uur 
 • VIP Afterparty – tot 1 uur na de show 

 

Koop hier je VIP ticket(s) 


Ben je met een grote groep, dan denken we graag mee op het gebied van hotelovernachtingen en arrangementen op maat.
Meer informatie, vragen of aanvullende wensen? Neem contact op via [email protected]


Bij het plaatsen van een boeking is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze wordt automatisch aangeboden in de tweede stap van het betaalproces. De premie is op basis van de boekingswaarde. 
 

Kom je met meer dan 8 personen? Dan kun je het beste een groepsaanvraag doen. Dit kan hier  

Parkeertickets zijn aan te schaffen via de website van GelreDome. Er kunnen nog geen parkeertickets voor 2024 aangeschaft worden.

 

De kosten zijn afhankelijk van de gekozen P-locatie. Let bij het kopen van een parkeerticket goed op het navigatieadres. Deze kan afwijken van het adres van de concertlocatie. Voor sommige parkeerlocaties kan het zijn dat je gebruik moet maken van een pendelbus. Prijzen van de parkeertickets zijn in dat geval inclusief pendelbussen. 

 

Na het kopen van je tickets ontvang je een aankoopbevestiging per e-mail. Heb je geen aankoopbevestiging ontvangen of deze per ongelijk verwijderd? Check voor de zekerheid je spambox voor een e-mail Paylogic. Je kunt de aankoopbevestiging hier opnieuw aanvragen.  Voor vragen kun je via deze pagina contact opnemen met Paylogic.

Kaarten voor The Streamers zijn enkel via de website van The Streamers te koop, in samenwerking met PayLogic. We raden je aan om geen tickets te kopen via derden zoals topticketshop, budgetticket, onlineticketshop, ticketsnederland, facebook, marktplaats, etc.  

 

De organisatie van The Streamers is niet aansprakelijk voor fraude en oplichting en biedt geen garantie op de geldigheid van de tickets via derden. 

Veiligheid

Er zijn EHBO punten aanwezig in GelreDome.. Ook lopen er tijdens het concert EHBO’ers rond. 

 

Bij medische problemen kun je naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte gaan om het probleem te melden. Zij zullen je op professionele wijze ondersteunen.
 

Kolven
Bij de EHBO-post is een kolf ruimte aanwezig en ook de gelegenheid om dit gekoeld te bewaren. Let wel; dit is op eigen risico. We adviseren je de flesjes goed af te sluiten en te labelen.
 

Gezondheidsklachten
Ga met gezondheids- klachten direct naar de EHBO-post en neem bij aanhoudende klachten na het evenement contact op met je huisarts. 

De beveiligers tijdens The Streamers houden zowel gasten als omgeving in de gaten. 

 

Blijf rustig bij calamiteiten, alarmeer een beveiliger bij jou in de buurt en volg de aanwijzingen van het personeel. 

 

Houd tijdens noodsituaties de videoschermen in de gaten en luister naar de aanwijzingen van presentatoren en personeel. 

Heb je bepaalde allergieën en heb je hiervoor medicijnen nodig?  

 

Het is in principe toegestaan om medicijnen mee naar binnen te nemen, op voorwaarde dat de medicijnen in de originele, afgesloten verpakking zitten en voorzien zijn van de originele bijsluiter. Ook moet aangetoond kunnen worden waarom deze medicijnen gebruikt worden.  

 

De volgende medicijnen mogen alleen mee naar binnen op vertoon van een medicijnpaspoort: Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte.  

 

Een medicijnpaspoort is kosteloos verkrijgbaar bij iedere apotheek. Houdt rekening met een aanvraagtijd van ca. 3 weken.

Alcohol
Het is niet toegestaan om (sterke) dranken mee te nemen naar het concert. Ook hier geldt; Geen 18, geen alcohol.  

 

Het is niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers onder de 18 jaar. Bij een overtreding volgt directe ontzegging tot het concert.  

 

Drugs
Het is wettelijk verboden om illegale middelen zoals drugs bij je te hebben, te gebruiken en te verhandelen. Bij een overtreding volgt directe ontzegging tot het concert.

We zijn een groot voorstander van gehoor bescherming! Het is mogelijk om bij de barren (tegen betaling) oordoppen aan te schaffen. We adviseren alle bezoekers na te denken om hiervan gebruik te maken. Ben je een volwassen begeleider van jongeren van 16 jaar en jonger? Dan zouden we het je vriendelijk willen verzoeken het gehoor van jezelf en de jeugd te beschermen.

Het is verboden te roken in GelreDome. Ook het gebruik van E-smokers is niet toegestaan.

Krukken
Het is toegestaan om met je krukken naar The Streamers te komen. Het betreden van het gebouw is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies van krukken, valpartijen of andere ongemakken die het voortbewegen met krukken kunnen beïnvloeden.
 

 

Rolstoelen
Je bent meer dan welkom bij de concerten van The Streamers met een rolstoel, mits je in bezit bent van een eigen rolstoel, een mindervalideticket en je een vriend(in), partner, begeleider mee hebt. Je hebt alleen toegang tot het rolstoeldeck wanneer je in bezit bent van een geldig mindervalideticket.

 

Parkeren mindervalide
Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat je wilt parkeren op een invalide parkeerplaats. Zij zullen, indien mogelijk, een plaats dichtbij GelreDome toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden.

 

Je dient hiervoor wel in het bezit te zijn van een geldig parkeerticket op P-1 GelreDome. 

 

Parkeertickets zijn straks aan te schaffen via de website van GelreDome.   

 

Medicatie
Het is in principe toegestaan om medicijnen mee naar binnen te nemen, op voorwaarde dat de medicijnen in de originele, afgesloten verpakking zitten en voorzien zijn van de originele bijsluiter. Tevens moet aangetoond kunnen worden waarom deze medicijnen gebruikt worden.
 

 

Medicijnpaspoort
De volgende medicijnen mogen alleen mee naar binnen op vertoon van een medicijnpaspoort: Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte. 

Een medicijnpaspoort is kosteloos verkrijgbaar bij iedere apotheek. Houd rekening met een aanvraagtijd van ca. 3 weken. 

GelreDome

Het adres van het GelreDome is Batavierenweg 25, Arnhem.

 

Plan je route gemakkelijk via Google Maps of 9292.nl  

Bekijk hier de plattegrond en een 360° tour van GelreDome.

GelreDome werkt met betaalpassen. De betaalpassen zijn op locatie aan te schaffen. Op verschillende locaties in GelreDome zijn opwaardeerposities te vinden. Meer informatie over de betaalpassen vind je via: GelreDome Wallet.  

 

Je dient je betaalpas na aankoop te registreren voordat je deze kan opwaarderen.
Achteraf is het mogelijk om je resterende saldo terug te storten op je eigen rekening. 

Er is geen garderobe in het GelreDome aanwezig. Er zijn wel lockers waar je gebruik van kunt maken. De capaciteit is beperkt, dus zorg dat je op tijd bent. Eenmaal binnen, kun je niet meer terug naar je locker. Houd hier dus rekening mee voordat je naar binnen gaat.

Het is niet mogelijk om het stadion tussendoor te verlaten. Alle tickets kunnen maar één keer gescand worden.

Het is verboden te roken in GelreDome. Ook het gebruik van E-smokers is niet toegestaan.

Parkeren & reizen

Het adres voor GelreDome is Batavierenweg 25, Arnhem.  Je kunt hier een Routebeschrijving downloaden.

 

Let bij het kopen van een parkeerticket goed op het navigatieadres. Deze kan afwijken wij het adres van de concertlocatie.  

 

 • P1 GelreDome | Batavierenweg 25, Arnhem | Loopafstand tot Gelredome: 0 minuten
 • P4 Rijnhal | Olympus 1, Arnhem | Loopafstand tot Gelredome: 10 minuten
 • P4 Landmark | Rijksweg-West 2, Arnhem | Loopafstand tot Gelredome: 18 minuten
 • P5 Rijkerswoerd | Rijkerswoerdsestraat 1, Arnhem | Afstand tot Gelredome: 10 minuten met pendelbus*
 • P10 Burgers Zoo | Antoon van Hooffplein 1, Arnhem | Afstand tot GelreDome: 20 minuten met pendelbus*  

 

*Prijzen van de parkeertickets zijn inclusief pendelbussen.

Parkeertickets zijn straks aan te schaffen via de website van GelreDome. De kosten zijn vanaf €18,50, afhankelijk van de gekozen P-locatie.  

Kom je met één of meerdere touringcar(s) of bus(sen) naar het concert van The Streamers? Boek dan op tijd je parkeerticket via GelreDome.

Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat je wilt parkeren op een invalide parkeerplaats. Zij zullen, indien mogelijk, een plaats dichtbij GelreDome toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden.

 

Je dient hiervoor wel in het bezit te zijn van een geldig parkeerticket op P-1 GelreDome. 

 

Parkeertickets zijn straks aan te schaffen via de website van GelreDome.

Zijn alle parkeerplaatsen vol van GelreDome vol? In dat geval willen we je adviseren om te reizen met het Openbaar Vervoer. Vanaf station Arnhem worden er pendelbussen naar het GelreDome ingezet. Een retourticket kost €5,90.

Het is niet mogelijk om een elektrisch voertuig op te laden op de parking van GelreDome.  

Kom je bezoekers van een evenement brengen en halen? Meld je op locatie bij de verkeersregelaars, die helpen je verder.

Kom je met de fiets? Check dan hier hoe je het gemakkelijk naar GelreDome kunt komen.

 

Op de hoeken van het stadion, nabij de entree, bevinden zich fietsenstallingen. Deze fietsenstallingen zijn onbewaakt en er worden geen kosten gerekend.

Het gebruik maken van de verschillende parkeergelegenheden van GelreDome is op eigen risico. Zowel GelreDome als de organisatie van The Streamers zijn niet aansprakelijk voor opgelopen schade en/of diefstal van je auto/voertuig.

Kom je met het OV?

Bus
Plan je reis via 9292.nl 

 

Trein
Check NS.nl voor de actuele reisplanner. Vanaf station Arnhem worden er pendelbussen naar het GelreDome ingezet. Een retourticket kost €5,90 en koop je ter plaatse in de bus.

 

Taxi
Boek gemakkelijk een taxi via sneleentaxi.nl

Contact

Blijf op de hoogte!